Contact the Operator
View contact details

Bun venit la Clubul Sportiv AirSports, dedicat zborului cu parapanta. Clubul Sportiv Airsports a luat ființă în 2010 fiind singura asociație sportivă dedicată 100% zborului liber cu parapanta din județul Maramureș.
Scopul Clubului nostru este să promoveze zborul liber și să ajute toți doritorii să practice acest frumos sport în maximă siguranță sub supravegherea instructorilor autorizați. Tot în 2010 clubul s-a afiliat la Federația Aeronautică Internațională prin Asociația de Zbor liber din România (AZLR) și Aeroclubul României (AR).
Încă de la început rezultatele sportivilor noștrii au fost printre cele mai de seamă. În 2011 instructorul principal al clubului, Bălan Antoniu aduce pentru prima dată atât Locul întâi la Campionatul național de Zbor cu parapanta cât și Cupa României la Baia Mare. Clubul a crescut și în prezent este una dintre cele mai recunoscute asociații din țara în domeniul zborului cu parapanta.

Sperăm ca și tu să duci mai departe spiritul clubului luând parte la activitățile pe care le desfășurăm, cursuri de zbor pentru începători, cursuri de zbor pentru piloți intermediari și avansați, zboruri în tandem, cursuri de zbor de o zi și/sau de weekend. Echipa AirSports este compusă din piloți Campioni Naționali și câștigători ai Cupei României începând din 2011 până în prezent. Toți suntem piloți pasionați și iubim simplitatea și frumusețea zborului liber.

Zborul este distractiv, este sportul tău și ar trebui să te bucuri de el. Scopul Clubului nostru este ca prin instructorii săi să îți ofere pregătire de cea mai bună calitate și la cele mai înalte standarde internaționale indiferent de nivelul tău de pregătire.

În ultimii zece ani echipamentele de zbor au evoluat enorm însă la noi vei putea găsi atât echipamentele de ultimă generație cât și echipamente la mână a doua cu certificate de conformitate de la producători consacrați. Prioritatea noastră este ca tu să zbori echipamentul potrivit pregătirii tale, și să primești asistentă post-cumpărare ori de câte ori vei avea nevoie. Majoritatea accesoriilor și materialelor auxiliare zborului liber fiind în stoc în depozitul nostru. Le poți comanda repede și ușor.

Sediul nostru se află în Baia Mare, la mai puțin de 30 minute de condus până la unele din cele mai importante și populare locuri de zbor din țara. Dacă vântul e mai puternic zburăm pe dealurile din Depresiunea Lapusului, dacă vremea e liniștită zburăm în Munții Maramureșului. Nu este zi cu vreme bună să nu fim la zbor, iar fiecare oră pe care noi o petrecem în zbor se va reflecta în calitatea instructajului pe care îl vei primi în cadrul cursurilor de începători sau avansați.

Leave a comment...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *