Contact the Operator
View contact details

Kiteboarding, unul dintre cele mai progresive sporturi la ora actuala si se dezvolta in continuare foarte rapid. Practic, de la an la an, apar tehnologii noi, care cresc performanta sportului.

Kiteboarding, un sport foarte nou, dezvoltat puternic in anii 90 si initiat, in principal, de windsurferi care-si doreau o mai mare libertate de miscare, mai multa viteza, posibilitatea de a aluneca pe apa si de a zbura, in acelasi timp.

Kiteboardingul se poate practica aproape in orice locatie cu apa, singurul factor cu adevarat important fiind viteza vantului. In rest, tot echipamentul incape intr-o husa de marimea unui sac de golf. Odata prins de aceasta pasiune, nu-ti mai ramane decat sa intri in compania celor mai incredibili oameni, sa calatoresti in cele mai exotice locatii si sa duci unul dintre cele mai sanatoase stiluri de viata.

In Romania, pe litoralul nostru, kiteboarding-ul a luat amploare in ultimii ani. Pasionatii acestui sport sunt oameni dinamici, atrasi de un stil de viata neconventional.

Leave a comment...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *