Contact the Operator
View contact details

Toti acei care simt ca au omis ceva din viata lor, ceva ce ar trebui incercat, au ajuns la locul potrivit. Pagina noastra se adreseaza tuturor acelora care sunt interesati de calatorii, aventuri si scufundari.
Daca te-ai hotarat sa “gusti” putin din lumea fantastica a scufundarilor, cel mai potrivit loc pentru a invata tainele acestei activitati este Clubul de scufundari ”NAUTILUS”, afiliat la SSI (Scuba Schools International). Prin cursurile noastre, dorim sa te introducem in fantastica lume a scufundarilor prin care vei cunoaste o lume cu totul noua, viata subacvatica cu o mie de fete, care iti   ofera senzatii nemaiintalnite pana acum. Dar nu trebuie sa uitam nici o clipa ca in adancuri nu tu esti seful. Esti cu totul subordonat apei si legilor sale si pentru aceasta este nevoie sa-ti insusesti o baza sigura de cunostinte pe care ulterior poti sa „construiesti”.

Dupa ce ai citit toate acestea credem ca am reusit deja sa-ti oferim o prima siguranta, asa ca inscriete la cursurile noastre, unde te asteapta o echipa pasionata care stie ca nu te nasti invatat cu aceste lucruri ci trebuie sa ti le insusesti de la baza si atunci cu siguranta acest anturaj va fi pe placul tau si vom putea savura impreuna placerile scufundarilor.

Dispunem de mai multe echipamente complete pe care le punem la dispozitia cursantilor, deservindu-i la potential maxim, acestia primind din primul moment tot ce este necesar pentru buna desfasurare a cursului.

Clubul iti ofera nu numai un brevet si o diploma ci si un anturaj in care te poti regasi si integra, cu care ulterior te poti scufunda.

Leave a comment...