Intre 100 si 1400 RON
View contact details

Valtour Ski School - Scoala de Ski

Valtour ski school este o companie care iti pune la dispozitie servicii premium in agrementul outdoor.

CALITATE SI PROFESIONALISM

Nu putem spune ca suntem cea mai buna scoala de schi ,dar putem spune ca putem pasii cu usurinta peste calitatea serviciilor multor scoli de schi din Poiana Brasov si poate chiar din Romania..

GARANTIA NOASTRA

Toate serviciile scolii de schi poarta emblema PREMIUM. Profesionalismul si pasiunea pentru schi si munte sunt argumente care ne recomanda si care garanteaza calitatea serviciilor noastre.

INSTRUCTORI DE SCHI ATESTATI

Instructorii de schi Valtour sunt atestati ISIA (international ski instructor asociation) de catre Asociatia Monitorilor Profesionisti din Romania(A.M.P.S.R). Fie ca esti incepator, intermediar sau avansat, Scoala de Schi Valtour are pentru tine monitori atestati pentru orice nivel tehnic. Ne gasiti in Poiana Brasov(Partia Stadion si Partia Bradul).

EXPERIENTA & PROFESIONALISM

O echipa de profesionisti, tanara si dinamica, este la dispozitia dumneavoastra pentru a va asigura servicii de agrement de inalta calitate. Specialisti in schiul alpin, profesori de educatie fizica si sport, sunt gata sa va indrume in tainele schiului alpin sau snowboarding.

Leave a comment...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *