Intre 400 si 600
View contact details

La Zmeii.ro, ne-am propus sa devenim locul tau de suflet unde vei descoperi si invata despre kiteboarding. Da!!!..Ne dorim ca multe persoane sa fie virusate de acesta stare, de acest sport si mai ales de acest mod de viata, iar ca niste zmei ce suntem nu ne vom lasa pana nu te vom atinge si pe tine.

Suntem deschisi la noi provocari, cautam sa descoperim locatii deosebite unde sa practicam kiteboardingul si ne uitam catre oameni frumosi cu scopul de a dezvolta echipa. Daca ai ganduri sincere, iti place sa spui ceea ce gandesti dar gandesti ceea ce spui, ai atitudine si multa dorinta de reusita... inseamna ca esti compatibil cu noi. Mai departe ramane sa ne cunoastem si toata lumea poate fi a noastra.

Vom fi impreuna, noi, tu si vantul.....in aceasta frumoasa lume a kiteboardingului!
Locatia: Cursul de kiteboarding se poate desfasura in mai multe locatii. Fie in Romania, la Marea Neagra sau pe lacul Fundata, fie pe insula Gokceada din Turcia sau pe insula Lefkada in Grecia. Ne uitam si catre alte locatii din Egipt, Filipine, Thailanda, Muntenegru, Croatia, Spania, Germania sau Franta si suntem deschisi catre orice propunere. Depinde doar de tine sa gasim coordonate de succes ale unei locatii frumoase.
Pret: De la 0 până la 100 % la obiectivul kiteboarding! Formare intensivă pentru cei care aspiră la statutul de kiteboarder & kitesurfer....adica rider independent! Vei controla puterea vântului și o vei folosi pentru a aluneca pe apă. Vei avea libertate pură.

Acest modul este cel mai de succes in opțiunea de curs, deoarece include cel mai lung timp de practică.

După terminarea cursului de 3-4 zile, este foarte posibil să aluneci independent pe apă. Pentru că independența este scopul. Prin urmare, după finalizarea teoriei și practicii acestui Modul Kitecurs veti dobandi capacitatea de a împrumuta echipamentul de kiteboarding & kitesurfing (zmeu, placa, harness) și de a practica independent.

Continutul cursului de Kite:

Teorie (identificarea directiilor de vant, setare zmeu / zmeu de antrenament, cunoasterea echipamentului, setari de echipament, reguli, teorie lansări-aterizări, teorie sisteme de siguranta & self-rescue, reguli de prioritate)
Practica (manevrarea kiteului, setari de echipamente, exercitii de lansare si aterizare a kite-ului pe sol si in apa, execitii in power-zone, exercitii si tehnici de relansarea kite-ului din apa, body dragging cu power stroke, boddy dragging up-wind, steady-position si water start, tehnici de self rescue)
Echipament inclus (diferite zmeie adaptate pe marimi si intensitate vant, diferite placi, harness, casca, vesta)
2 zone de practică (teren si apă)
La finalizarea cursului se ofera 4 ore de inchiriere echipament
Durează aproximativ 16 ore.

Conditii speciale: 
Oferte speciale: Garantii, Bonusuri si Reduceri:

Garantia de vant: daca vantul sau vremea nu sunt favorabile desfasurarii cursului, in functie de disponibilitatea dumneavoastra si a instructorilor nostri, putem reprograma de comun acord perioada cursul.

Garantia de satisfactie: Indiferent de motiv, daca una dintre proceduri nu va satisface, oricand o putem repeta gratuit.

Reduceri: 10% pentru studenti si elevi, sau pentru sotul, sotia sau copiii participanti.

Leave a comment...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *